Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Katarina - 7 mars 2009 14:00

Yoffie 1år,......


nää,e det är inte sant... han fyllde 4år den 28 dec-08. Vi fick hem Yoffie i samband med Malmö utställningen för 1år sedan men det känns helt osannolikt, för det har hänt såå mycket på vägen,... det här året han har utveckat såå mycket på alla plan,.... att det känns som han har varit med oss hela hans liv.


Yoffie (har vi hört) har inte haft det så lätt sina första 3 år, vi har därför lovat honom att resterande år ska bara bli dom bästa som går att få. Vi ska inte spara på resurserna vad gäller hans behov för att få de bästa förutsättningar. Då han är lite hämmad i sina bakre rörelser (sviter från sina första år) så började vi redan förra säsongen att simmträna på Aktivhund i Trollhättan (hos Lina Andersson) som gav väldigt bra resultat. Han fick ju faktiskt med sig en hel del resultat förra säsongen, i utställnings ringarna flera CK:n, BIR, 2 CERT, 1CACIB, (tack Chottis, du visar honom så bra).


 Den här säsongen så önskar jag honom det sista CERT:et så han kan bli "svensk champion" för det är han värd min lilla snygga pojke, coolast i världen, lugnet själv men ingen mespropp för det, och såå social på en schnauzers vis.


Så nu i veckan har vi börjat träna hos Lina igen det kommer att bli simning en gång/vecka med efter behandling som massage (bilden) och/eller laserbehandling hela eller delar av kroppen. Laser gör att man effektivt öppnar upp genomströmningen av blod och syre i musklerna, som i sin tur gör det möjligt för hunden att ta ut rörelserna bättre och på ett mer riktigare sätt.


Det som är det bästa med den här träningen är att,....  Yoffie fullständigt ÄLSKAR att simma och Linas efter behandling,...ja,a då somnar han nästan.

Puss på nosen min lilla pojke!!!


Skepp ohoj!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards